Klicka för att se hela vårt produktsortiment i webshopen eller ta en titt i vår katalog.

Nedan visar vi ett urval av våra produkter och tjänster

Skrivare

Vi arbetar med de ledande tillverkarna OKI och HP, där vi tillhandahåller skrivare från A4 upp till storformatsskrivare (A1, 70x100 upp till 914mm bredd). Vi har valt sortiment med fokus på skyltskrivande i butik, där viktiga aspekter som kvalitet, pålitlighet och bra tryck till rätt pris säkerhetsställs.

Med vetskapen om vikten av snabba leveranser har vi ett stort lager av förbrukning med mål på leverans dagen efter beställning.

 

Skyltmaterial

Alla butiker har sitt unika utseende med olika möjligheter för skyltning, därför har vi skapat ett brett sortiment med en mängd olika lösningar på skyltning. Vi tillhandahåller allt från plastfickor till lister och skylthållare i olika utföranden och storlekar. Tveka inte på att kontakta oss för hjälp eller ta en titt i vår katalog. Ni hittar även en hel del produkter på vår webshop.

Frontade produkter

Tid är pengar och frontade produkter skapar ökad försäljning, detta är kända faktum i butiker. Vi har lösningar för de flesta produkter och utvecklar ständigt nya smarta försäljningsfrämjande varianter. Automatisk frontning är vägen till ökad vinst!

Ledskyltar

Känslan i butiken man vill förmedla till sina kunder kan vara många.  Man kan t.ex. vilja skapa en lyxig atmosfär eller en inbjudande matupplevelse, eller på något sätt förhöja det man marknadsför. Genom skyltar kan man gör mycket och lätt hålla en aktiv förändring för att möta kundens intresse av förnyelse. Använd våra LED skyltar som är 1m x 4m till just detta. Det är enkelt att byta budskap och få ett nytt utseende inför varje säsong.

Projektledning

Öka din försäljning. Kontakta våra projektledare för en kostnadsfri konsultation. De kommer att gå igenom butiken och ge förslag på hur ni kan förbättra skyltningen samt ge tips och råd på hur ni kan öka er omsättning.

Skyltsystem

LTG DISPLAY AB

Vintervägen 8

135 40 Tyresö

Telefon: +46 (0)8 712 56 30

 

E-postadress: info@ltg.se

 

LTG Display  All Rights Reserved © 2018