Tillverkning av kundunika produkter för att synas i butik!

Egen produktion för korta ledtider och kostnadseffektiva lösningar

25 års erfarenhet - Möjlighet för mellanlagring - Genomtänkt och effektiv logistik

VARUVISNING

KUNDANPASSADE LÖSNINGAR

PROFILERAT MATERIAL

FRONTADE PRODUKTER

BELYSNING

SHOP-IN-SHOP LÖSNINGAR

Brands - POS Solutions tillhandahåller och bistår leverantörskunder med totalplanering av varuexponering och butikskommunikation.

 

Vi har en egen plastbearbetning och ett mångårigt samarbete med leverantörer inom trä, metall, tryckta produkter, belysning samt belysta displayer. Vår designavdelning tar fram visuella underlag för att tillsammans diskutera design och funktion för att "hitta rätt" innan vi går till prototypstadiet.

 

Brands - POS Solutions har även stor erfarenhet av korta ledtider från idé till färdig produkt och då hjälper vi gärna till med allt från idéskisser, design och utveckling samt prototyper.

 

Några exempel på POS-material är exponeringsställ, golvställ, diskställ, frontande tråg, hylltalare och gångtalare med tryck, belysning i hylla, olika lösningar för impulsexponeringar, LED-skyltar i både små och stora format, utomhusskyltar och mycket mer.

 

Vi jobbar i projektform och kan på detta vis ständigt erbjuda en modern slutprodukt med den senaste tekniken och uppdaterade priser. LTG Display retail solutions en av Sveriges främsta leverantörer av POS-material, butikskommunikation och skyltprogram.

 

BRANDS - POS SOLUTION - GRUNDMATERIAL

BRANDS - POS SOLUTION - CASE MATERIAL

Kontakta oss gärna för mer information!

KEY ACCOUNT MANAGER

ANDERS LARSSON

TELEFON: +46 (0) 70 757 16 94

E-POST: anders.larsson@ltg.se

Våra Kunder

Skyltsystem

LTG DISPLAY AB

Vintervägen 8

135 40 Tyresö

Telefon: +46 (0)8 712 56 30

 

E-postadress: info@ltg.se

 

LTG Display  All Rights Reserved © 2018