Om oss

Vi på LTG Display AB har utvecklat och sålt skyltningsprogram sedan 1996 och är den ledande utvecklaren av skyltprogram på den Svenska marknaden.

EasyDisplay används av över 3000 butiker i Sverige. Vi erbjuder våra kunder en komplett skyltlösning som inkluderar program, skyltmaterial och konsultation.

Vi har stor erfarenhet av skyltning, kontakta oss idag för din fria konsultation!

 

LTG ingår i Amplex-koncernen

Amplex-koncernen är en privatägd svensk företagsgrupp. Gruppen rymmer 45 helägda rörelsedrivande företag med 600 medarbetare och har en total omsättning på cirka 2,8 miljarder kronor. LTG Display AB finns sedan 1997 med huvudkontor i Tyresö där vi har försäljning, IT-utveckling och support, ekonomi samt lager.

Mer information om Amplex hittar du på www.amplexab.se

 

 

Projektledning

Öka din försäljning! Kontakta våra projektledare för en kostnadsfri konsultation. De kommer att gå igenom butiken och ge förslag på hur ni kan förbättra skyltningen, samt ge tips och råd på hur ni kan förbättra ert arbetssätt och upplevda butiksmiljö för kunden .

Kontakta oss

Hur vi hjälper dig!

"Marknaden förändras ständigt med nya produkter och idéer,

har du inte den rätta kunskapen kring skyltning tappar du snabbt marknadsandelar"

Försäljning

 

Vi hjälper dig att öka din försäljning genom skyltning. Kontakta oss för konsultation utan kostnad.

Utveckling

 

Programvaran är utvecklad för att passa en mängd artikelsystem. Användarvänligheten är exceptionell så att alla dina anställda kan lära sig programmet på bara ett par minuter.

Design

 

Vi hjälper dig att skapa skyltar anpassade till din butik och med ett utseende som säljer din produkt. Vi stödjer ditt arbete mot en högre nivå av kundupplevelse.

Några utvalda kunder

Skyltsystem

LTG DISPLAY AB

Vintervägen 8

135 40 Tyresö

Telefon: +46 (0)8 712 56 30

 

E-postadress: info@ltg.se

 

LTG Display  All Rights Reserved © 2018